Vi är specialister på takläggning, garanterat bra takresultat!

Boka en kostnadsfri takinspektion och få en detaljerad offert med fast pris.

Hägglund Tak är inte bara ett namn utan här har du en takfirma som värnar om sin yrkesstolthet inom takläggning, med över 20 års erfarenhet kan vi utföra allt vad tak innebär. Vi strävar alltid efter att leverera ett så säkert och tätt tak som möjligt under alla förutsättningar med en trygg garanti på 10 år. Vi ger dig kostnadsfri offert med fast pris – men först efter en noggrann taköversyn.

Vårt team av takexperter är redo att hjälpa dig med din takläggning, från början till slut.

Betongtak

Betongtak är en mångsidig lösning för byggnader. De är hållbara, brandsäkra, ljudisolering och energieffektiva, samt estetiskt tilltalande. Dessutom är de miljövänliga och kostnadseffektiva på lång sikt.

Tegeltak

Tegeltak är hållbara, energieffektiva och ger en klassisk estetik. De har lång livslängd, är miljövänliga och kan stå emot olika väderförhållanden väl.

Takläggare som lägger plåttak i Stockholm

Plåttak

Plåttak är hållbara, lätta och kräver lite underhåll. De är miljövänliga, brandbeständiga och billigare än andra takbeläggningar. En lång livslängd på upp till 50 år gör dem till ett kostnadseffektivt alternativ.

taksakerhet

Taksäkerhet

Taksäkerhet minskar olycksrisken, skyddar fastigheter, ökar produktivitet, förebygger stölder, sänker försäkringspremier, höjer fastighetsvärden och följer lagkrav.

Takläggare som utför plåtdetaljer på kompletta takläggningar i Stockholm

Plåtdetaljer

Vi tar självklart hand om alla plåtdetaljer såsom skorsten, fotplåt, ränndal, nockplåt, fönsterbleck och takavvattningssystem.

Takläggare som utför takservice året om i Stockholm

Takservice

Ditt tak utsätts ständigt för stora påfrestningar som tär och sliter och risken för läckage ökar för varje år. Hos oss kan du beställa löpande takservice, för att hålla ditt tak i så bra skick som möjligt.

Många goda skäl att välja Hägglund Tak som din takentreprenör.

Vi har en lång historia med nöjda kunder, läs mer vad dom tycker.

Takproblem? Vänd dig till oss för snabb och pålitlig service.

Prata med vår takexpert.

Ring på 070-777 83 63

Följ vårt dagliga takäventyr

Vi utför takläggning till privat, företag och bostadsrättsföreningar.

När det är dags för takläggning eller byta ut taket på en fastighet behöver man besluta sig om vilket typ av tak man ska ha.

Takpannor har olika egenskaper, fördelar och nackdelar, och valet av takmaterial är en fråga om både tycke och smak samt säkerhet och vad som är praktiskt för just din fastighet.

Vår takexpert ger dig rådgivning och hjälper dig ta rätt beslut.

Takläggare Södertälje som utför takrenoveringar året om

Takläggning är en investering som höjer värdet på din fastighet.

Det är en riktigt bra investering att hålla taket i gott skick. Ett tätt tak är helt enkelt en satsning som lönar sig i långa loppet.

Med ett nytt eller renoverat tak av kvalitet undviker du fukt- och mögelskador, reducerar eventuella hälsorisker och sparar med största säkerhet in på framtida utgifter, som nya reparationer och mögelsanering.

Våra erfarna takläggare kan redan från början avgöra vilka åtgärder som behövs för just ditt tak.

Våra erfarna takläggare ger dig snabb och smidig takläggning utan att tumma på kvaliteten.

Vi vågar säga att vi är proffs på takarbeten såsom takbyte, takläggning och takrenovering, med oss får du ett säkert och tätt tak! Genom åren har vi samlat på oss många nöjda kunder och delar gärna med oss av referenser.
Plåtslagare som lägger plåt i Stockholm och anställer medarbetare

Utnyttja ROT-avdrag och minska vår arbetskostnad med 30 procent.

Du måste äga huset där taket ligger, men det spelar ingen roll om det är ditt primära bostadshus eller en sommarstuga/fritidshus. Så länge du står som ägare av huset, helt eller delvis, så får du använda ROT när du tar in hantverkare som utför jobb på taket.

ROT-avdrag för tak uppgår till 30% av det du betalar för arbetet, alltså gäller inte avdraget inköp av material. Om det kostar dig totalt 50 000 kronor för en takrenovering (i pris för själva arbetet) så får du alltså dra av 15 000 kr (vilket görs direkt på fakturan) och således betalar du bara 35 000 kr.

Vi samarbetar med ledande leverantörer inom takläggningsbranschen.