Takläggare med 20 års kunskap i Södertälje

Vi är en kunnig och pålitlig takläggare i Södertälje som erbjuder högkvalitativa takläggningar för företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Vårt erfarna takteam är utbildade och arbetar noggrant för att säkerställa att takarbetet utförs med högsta standard.

Vi erbjuder en kostnadsfri taköversyn, detaljerad offert och en 10-årig garanti på komplett takläggning, tillsammans med en 30-årig materialgaranti för dig i Södertälje.

Fält markerade med * är obligatoriska.
Nuvarande takskick (Max. 5 bilder, Max 5MB per bild) (.jpg,.jpeg,.png,.pdf,.bmp)

Våra takläggare vet hur man lägger riktigt bra tak i Södertälje

Vi förstår att takproblem kan uppstå när som helst, och vi är redo att hjälpa dig när du behöver det som mest. Vi erbjuder snabb och pålitlig service till rimliga priser, och vi arbetar alltid med högsta kvalitet och noggrannhet för att säkerställa att ditt tak är i bästa möjliga skick.

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet som takläggare

Våra professionella takläggare i Södertälje är experter på att lägga riktigt bra tak, oavsett om det gäller ett villa, radhus, stuga eller en kommersiell fastighet. Vi förstår vikten av att ha ett tätt och hållbart tak som kan motstå väder och vind, och vi arbetar noggrant för att säkerställa att ditt tak är byggt för att hålla.

Hembesök av våra takläggare i Södertälje

Vi erbjuder alla villaägare i Södertälje möjligheten att få ett hembesök av en av våra takläggare. Då kan vi mäta upp taket och efter besöket får du en tydlig och detaljerad offert utan dolda kostnader, detta gör vi helt kostnadsfritt.

Om du bor i Södertälje och ska byta tak, hör av dig till våra takläggare så hjälper de dig med ditt takbyte.

Många goda skäl att välja Hägglund tak

Vi har en lång historia med nöjda kunder, läs mer vad dom tycker.

Takläggning av betongpannor på sadeltak

När vi installerar ett sadeltak med betongpannor ser vi till att arbetet görs med högsta precision och kvalitet. Vi använder endast högkvalitativa material för att säkerställa att ditt tak är byggt för att hålla och är tätt och hållbart.

Vi tar också hänsyn till takets lutning, form och storlek för att säkerställa att installationen är optimerad för att klara av alla väderförhållanden.

reco

Har bara gott att säga om Hägglund. Levererar i tid samt högsta kvalitet på takbyte.

Banan B

Takläggning för stora sadeltak med tegelpannor

Oavsett om ditt tak är stort eller litet, så kan vi hjälpa dig att få det att se fantastiskt ut med våra professionella takläggningstjänster i Södertälje. Vi har erfarenhet av att arbeta med tegelpannor och är stolta över att erbjuda högkvalitativ takläggning för alla typer av fastigheter, oavsett storlek eller komplexitet.

reco

Hägglunds bytte tak om ca 600-700 kvm. Bra jobb av hög kvalitet, håller budget, trevlig och serviceinriktad personal. Vi är mycket nöjda med resultatet.

Hans M

Boka hembesök för en kostnadsfri taköversyn och detaljerad offert

Följ vårt dagliga takäventyr

Takläggning till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Södertälje

När det är dags att ta itu med takläggning eller byta ut taket på en fastighet står man inför ett viktigt beslut: vilken typ av tak är bäst lämpad?

Takpannor kommer i olika former och med olika egenskaper, var och en med sina fördelar och nackdelar. Valet av takmaterial handlar om mer än bara personlig preferens – det handlar också om säkerhet och praktiska överväganden.

Vår takexpert finns här för att ge dig råd och vägledning och hjälper dig ta rätt beslut.

Höj värdet på din bostad med takläggning

Att se över takläggningen är en investering som kan ge betydande avkastning för din fastighet. Att hålla taket i gott skick är inte bara ett klokt ekonomiskt beslut utan även en investering i din fastighets långsiktiga värde.

Ett välunderhållet tak är grundläggande för att skydda din fastighet från fukt- och mögelskador, vilket inte bara kan påverka fastighetens struktur utan även skapa hälsorisker. Genom att investera i ett nytt eller renoverat tak av hög kvalitet kan du undvika dessa problem och minska risken för framtida kostsamma reparationer och saneringar.

Våra erfarna takläggare är experter på att bedöma ditt tak och identifiera vilka åtgärder som behövs för att säkerställa dess långsiktiga hållbarhet.

Södertälje – en stad som erbjuder närhet till både stad och natur, med en rik historia och en levande kulturscen

Södertälje har en lång och rik historia, med spår av mänsklig närvaro från stenåldern. Under medeltiden var Södertälje en viktig hamnstad och handelsplats. Idag är staden känt för sin industriella sektor, med företag som AstraZeneca, Scania och Assa Abloy som stora arbetsgivare.

Staden är också en populär destination för naturentusiaster, med flera grönområden och sjöar i närheten. Torekällberget, ett friluftsmuseum med historiska byggnader och djur, är en populär destination för både turister och lokalbefolkning. Södertälje kan också stoltsera med flera fina parker, inklusive Marenplan och Stadsparken.

Södertälje har en stor mångkulturell befolkning, med invånare från över 100 länder. Detta har bidragit till stadens levande kulturscen, med flera festivaler och evenemang som firar olika kulturer och traditioner.

Trots att Södertälje är en mindre stad, finns det gott om möjligheter för shopping och nöjen. Kring Torggatan finns flera butiker och restauranger, och flera köpcentrum som Systrarna Lindgren och Kringlan erbjuder större utbud. För sportfans finns flera idrottsanläggningar, inklusive en ishall, simhall och flera fotbollsplaner.

Södertälje kommun sträcker sig över en yta av cirka 687 kvadratkilometer och cirka 100 000 invånare, vilket placerar den som den nionde största kommunen i länet

Inom Södertälje kommun finns flera tätorter och samhällen, inklusive Södertälje stad, Järna, Hölö-Mörkö, Vårdinge-Mölnbo och Enhörna.

Invånarna i Södertälje kommun har tillgång till en mångfald av kommunala tjänster. Förskolor, skolor, äldreomsorg och socialtjänst är exempel på sådana tjänster som erbjuds. Kommunen har också en ambitiös miljö- och hållbarhetsagenda, vilken strävar mot att uppnå koldioxidneutralitet senast år 2030.

Kommunen är rik på kulturella och fritidsaktiviteter. Bland de populära destinationerna finns Torekällberget, ett friluftsmuseum som visar historiska byggnader och djur. Parker som Marenplan och Stadsparken erbjuder grönområden för avkoppling och rekreation. För sportentusiaster finns ett antal idrottsanläggningar, inklusive Scaniarinken som är hemmaarena för Södertälje Sportklubb (SSK), vilket omfattar flera idrottshallar för olika aktiviteter. När det gäller badhus har Södertälje kommun bland annat Actic Sydpoolen, ett populärt badhus med moderna faciliteter.

Infrastrukturen i Södertälje är välutvecklad med utmärkta kommunikationer till Stockholm och andra delar av länet. Tåg- och bussförbindelser är centrala, och det finns också gott om cykelvägar och gångstråk för att underlätta för invånare att röra sig inom kommunen.

Södertälje erbjuder många attraktiva villaområden för dem som letar efter ett lugnt och naturnära boende. Områden som Saltskog (karta), Geneta (karta) och Lina Hage (karta) är kända för sina trevliga bostadsområden och närheten till grönområden.

Våra erfarna takläggare i Södertälje ger dig takläggning utan att tumma på kvaliteten

Vi vågar säga att vi är proffs på takarbeten såsom takbyte, takläggning och takrenovering, med oss får du ett säkert och tätt tak! Genom åren har vi samlat på oss många nöjda kunder och delar gärna med oss av referenser i Södertälje.

Vi samarbetar med ledande leverantörer inom takläggningsbranschen.