Takläggare med 20 års kunskap i Södertälje

Vi är en erfaren och pålitlig takläggare i Södertälje som erbjuder högkvalitativa takläggningar för företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Vårt erfarna team är utbildade och arbetar noggrant för att säkerställa att takarbetet utförs på ett professionellt sätt med högsta standard.

Vi erbjuder en kostnadsfri taköversyn, detaljerad offert och en 10-årig garanti på komplett takläggning, tillsammans med en 30-årig materialgaranti. Kontakta oss för mer information eller en kostnadsberäkning.

Våra takläggare vet hur man lägger riktigt bra tak i Södertälje

Vi förstår att takproblem kan uppstå när som helst, och vi är redo att hjälpa dig när du behöver det som mest. Vi erbjuder snabb och pålitlig service till rimliga priser, och vi arbetar alltid med högsta kvalitet och noggrannhet för att säkerställa att ditt tak är i bästa möjliga skick.

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet som takläggare

Att byta tak kan vara en utmanande process som kräver expertkunskap och erfarenhet. Våra professionella takläggare i Södertälje är experter på att lägga riktigt bra tak, oavsett om det gäller ett privat hem eller en kommersiell fastighet. Vi förstår vikten av att ha ett tätt och hållbart tak som kan motstå väder och vind, och vi arbetar noggrant för att säkerställa att ditt tak är byggt för att hålla.

Takproblem? Vänd dig till oss för snabb och pålitlig service.

Prata med vår takexpert.

Ring på 070-777 83 63

Ett urval takläggningar som vi utfört

Takläggning av betongpannor på sadeltak

När vi installerar ett sadeltak med betongpannor ser vi till att arbetet görs med högsta precision och kvalitet. Vi använder endast högkvalitativa material för att säkerställa att ditt tak är byggt för att hålla och är tätt och hållbart.

Vi tar också hänsyn till takets lutning, form och storlek för att säkerställa att installationen är optimerad för att klara av alla väderförhållanden.

reco

Har bara gott att säga om Hägglund. Levererar i tid samt högsta kvalitet på takbyte.

Banan B

Takläggning för stora sadeltak med tegelpannor

Oavsett om ditt tak är stort eller litet, så kan vi hjälpa dig att få det att se fantastiskt ut med våra professionella takläggningstjänster i Södertälje. Vi har erfarenhet av att arbeta med tegelpannor och är stolta över att erbjuda högkvalitativ takläggning för alla typer av fastigheter, oavsett storlek eller komplexitet.

reco

Hägglunds bytte tak om ca 600-700 kvm. Bra jobb av hög kvalitet, håller budget, trevlig och serviceinriktad personal. Vi är mycket nöjda med resultatet.

Hans M

Läs vad våra kunder tycker

Boka hembesök för en kostnadsfri takinspektion och detaljerad offert.

Följ vårt dagliga takäventyr

Södertälje – en stad som erbjuder närhet till både stad och natur, med en rik historia och en levande kulturscen.

Södertälje har en lång och rik historia, med spår av mänsklig närvaro från stenåldern. Under medeltiden var Södertälje en viktig hamnstad och handelsplats. Idag är staden känt för sin industriella sektor, med företag som AstraZeneca, Scania och Assa Abloy som stora arbetsgivare.

Staden är också en populär destination för naturentusiaster, med flera grönområden och sjöar i närheten. Torekällberget, ett friluftsmuseum med historiska byggnader och djur, är en populär destination för både turister och lokalbefolkning. Södertälje kan också stoltsera med flera fina parker, inklusive Marenplan och Stadsparken.

Södertälje har en stor mångkulturell befolkning, med invånare från över 100 länder. Detta har bidragit till stadens levande kulturscen, med flera festivaler och evenemang som firar olika kulturer och traditioner.

Trots att Södertälje är en mindre stad, finns det gott om möjligheter för shopping och nöjen. Kring Torggatan finns flera butiker och restauranger, och flera köpcentrum som Systrarna Lindgren och Kringlan erbjuder större utbud. För sportfans finns flera idrottsanläggningar, inklusive en ishall, simhall och flera fotbollsplaner.

Södertälje som kommun har en yta på 687 kvadratkilometer och en befolkning på över 100 000 invånare.

Kommunen har en yta på 687 kvadratkilometer och en befolkning på över 100 000 invånare, vilket gör den till den nionde största kommunen i länet.

Södertälje kommun är uppdelad i flera olika tätorter och samhällen, inklusive Södertälje stad, Hölö, Järna och Enhörna.

Kommunen erbjuder en mängd olika kommunala tjänster till invånarna, inklusive förskola, skola, äldreomsorg och socialtjänst. Södertälje kommun har också en ambitiös miljö- och hållbarhetsagenda, med målsättningen att bli en koldioxidneutral kommun år 2030.

Kommunen har ett rikt kultur- och fritidsutbud, med flera museer, bibliotek, idrottsanläggningar och parker. Torekällberget, ett friluftsmuseum med historiska byggnader och djur, är en populär destination för både turister och lokalbefolkning. Kommunen har också flera fina parker, inklusive Marenplan och Stadsparken, samt flera sjöar och vattendrag som erbjuder möjligheter till fiske, paddling och annan vattensport.

Kommunen har också en utvecklad infrastruktur, med goda kommunikationer till både Stockholm och andra delar av länet. Södertälje är en viktig knutpunkt för tåg- och bussförbindelser, och det finns också goda möjligheter att ta sig runt i kommunen med cykel eller till fots.