Takläggare i Nynäshamn med 20 års erfarenhet

Vi är ett pålitligt takläggningsföretag i Nynäshamn med över 20 års erfarenhet. Oavsett om du är företag, privatperson eller bor i en bostadsrättsförening, så kan du lita på oss för högkvalitativa takarbeten.

Vårt team av takläggare är välutbildade och arbetar noggrant för att säkerställa att ditt tak blir gjort på bästa möjliga sätt.

Vi erbjuder gratis takinspektion för att bedöma ditt tak och ger dig sedan en detaljerad offert. Dessutom ger vi dig en 10-årig garanti på kompletta takläggningar och en 30-årig garanti på materialet, vilket ger dig trygghet i Nynäshamn.

Fält markerade med * är obligatoriska.
Nuvarande takskick (Max. 5 bilder, Max 5MB per bild) (.jpg,.jpeg,.png,.pdf,.bmp)

Takläggare i Nynäshamn ger dig takläggning utan att tumma på kvaliteten

Vi är experter på takläggning och står redo att hjälpa dig med dina takproblem när de uppstår. Vår service är snabb, pålitlig och prisvärd, och vi lägger alltid stor vikt vid att utföra arbetet med hög kvalitet och precision för att se till att ditt tak är i toppskick.

Takläggare som ger hållbara takläggningar

Oavsett om det handlar om en villa, radhus, stuga eller kommersiell fastighet, så har våra takläggare i Nynäshamn kunskapen och färdigheterna för att lägga ett tak av högsta kvalitet. Vi förstår vikten av ett väderbeständigt och hållbart tak, och vi arbetar noggrant för att säkerställa att ditt tak håller över tid.

Hembesök av våra takläggare i Nynäshamn

Vi erbjuder villaägare i Nynäshamn möjligheten till ett gratis hembesök av en av våra takläggare. Under besöket utförs en noggrann mätning av ditt tak, följt av en transparent och detaljerad offert utan dolda kostnader.

Om du planerar att byta tak och bor i Nynäshamn, tveka inte att kontakta våra erfarna takläggare. Vi finns här för att hjälpa dig med ditt takbyte.

Många goda skäl att välja Hägglund tak

Vi har en lång historia med nöjda kunder, läs mer vad dom tycker.

Våra utförda takläggningar

Boka hembesök för en kostnadsfri taköversyn och detaljerad offert

Följ vårt dagliga takäventyr

Takläggning till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Nynäshamn

När det är dags att fundera på takläggning eller att byta ut taket på en fastighet ställs man inför en viktig fråga: Vilken typ av tak är mest lämplig?

Takpannor finns i olika former och med olika egenskaper, var och en med sina för- och nackdelar. Valet av takmaterial handlar inte bara om personliga preferenser utan även om säkerhet och praktiska överväganden.

Vår erfarna takläggare står redo att ge dig rådgivning och vägledning för att hjälpa dig fatta det bästa beslutet för ditt tak.

Höj värdet på din bostad med takläggning

Att se över takläggningen är en investering som kan ge betydande avkastning för din fastighet. Att hålla taket i gott skick är inte bara ett klokt ekonomiskt beslut utan även en investering i din fastighets långsiktiga värde.

Ett välunderhållet tak är avgörande för att skydda din fastighet från fukt- och mögelskador, vilket inte bara kan påverka fastighetens struktur utan även skapa hälsorisker. Genom att investera i ett nytt eller renoverat tak av hög kvalitet kan du undvika dessa problem och minska risken för framtida kostsamma reparationer och saneringar.

Våra erfarna takläggare är specialister på att bedöma ditt tak och identifiera vilka åtgärder som behövs för att säkerställa dess långsiktiga hållbarhet.

Utnyttja ROT-avdrag och minska vår arbetskostnad med 30 procent

För att ta del av ROT-avdraget måste du äga huset där takarbetet ska utföras, oavsett om det är ditt permanenta bostadshus eller en fritidsstuga/sommarstuga. Så länge du är registrerad som ägare till fastigheten kan du dra nytta av ROT-avdraget när du anlitar hantverkare för takarbeten.

ROT-avdraget för takarbeten täcker 30% av arbetskostnaden och gäller inte för materialkostnader. Om totalkostnaden för takrenoveringen, inklusive arbetskostnaden, uppgår till 50 000 kronor, får du alltså dra av 15 000 kronor direkt från fakturan. På så sätt minskar din totala kostnad till 35 000 kronor.

Nynäshamn - En kuststad med naturskön miljö och mångkulturell charm

Nynäshamn bär på en rik historia som sträcker sig tillbaka till forntiden, med spår av mänsklig aktivitet som går ända tillbaka till stenåldern. Under medeltiden var Nynäshamn en viktig hamnstad och handelsplats längs den svenska kusten. Idag är staden också känt för sin industriella närvaro, med företag som har etablerat sig här och skapar arbetstillfällen, såsom havsbolag och logistikföretag.

Staden lockar också naturentusiaster med sin mångsidiga natur. Med närheten till Östersjön och omgivande skogar finns det gott om möjligheter till friluftsliv och rekreation. Nynäshamn erbjuder också flera natursköna områden och stränder, där invånare och besökare kan njuta av vacker natur och avkoppling vid havet.

Nynäshamn präglas också av sin mångkulturella befolkning, med invånare från olika delar av världen. Denna mångfald av kulturer bidrar till stadens levande kulturscen, där olika traditioner och festivaler firas med entusiasm och glädje.

Trots att Nynäshamn är en mindre stad, finns det gott om möjligheter till shopping och underhållning. Längs gågatan och i stadskärnan hittar man ett brett utbud av butiker, kaféer och restauranger där lokalbefolkningen och besökare kan njuta av en trevlig dag. För sportentusiaster finns också flera idrottsanläggningar där man kan utöva olika sporter och aktiviteter, från simning till fotboll.

Nynäshamn kommun sträcker sig över en yta av cirka 194 kvadratkilometer och har cirka 28 000 invånare

Nynäshamn kommun sträcker sig över en yta av cirka 194 kvadratkilometer och har cirka 28 000 invånare, vilket placerar den som en av de mindre kommunerna i Stockholms län.

Inom Nynäshamn kommun finns flera tätorter och samhällen, inklusive Nynäshamn stad, Ösmo, Sorunda och Stora Vika.

Invånarna i Nynäshamn kommun har tillgång till en mångfald av kommunala tjänster, inklusive förskolor, skolor, äldreomsorg och socialtjänst. Kommunen har också en stark miljöprofil och arbetar aktivt för att främja hållbarhet och minska klimatpåverkan.

Kommunen är rik på kulturella och fritidsaktiviteter. Populära destinationer inkluderar Nynäshamns Kulturfestival, en årlig händelse som firar konst, musik och kultur från olika delar av världen. För den som är intresserad av natur och friluftsliv erbjuder Nynäshamn vackra skärgårdsmiljöer, naturreservat och badplatser längs kusten.

Infrastrukturen i Nynäshamn är välutvecklad med goda kommunikationer till Stockholm och andra delar av länet. Tåg- och bussförbindelser är viktiga för att underlätta för invånarna att pendla till och från arbete och skola. Dessutom finns det ett nätverk av cykelvägar som främjar hållbara transportalternativ.

Nynäshamn erbjuder attraktiva bostadsområden för dem som söker ett lugnt och naturnära boende. Områden som Strandvägen, Djurö och Ösmo är kända för sina vackra omgivningar och närhet till havet och naturen.

Våra erfarna takläggare i Nynäshamn ger dig takläggning och kompromissar aldrig med kvaliteten

Vi är specialister på allt från takbyte och takläggning till takrenoveringar, och vi garanterar ett säkert och hållbart tak. Med vårt mångåriga kunnande har vi fått många nöjda kunder och vi delar gärna med oss av våra referenser här i Nynäshamn.

Vi samarbetar med ledande leverantörer inom takläggningsbranschen.