Kontakta oss

Vi anlitas som takläggare åt företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi har lång erfarenhet från takbranschen och alla våra takläggare har de utbildningar som krävs för att utföra en takläggning.

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill ha en offert på ett nytt tak eller en takrenovering.

Ring
Maila

Vi utför takläggning med kvalité i alla material

Vår ambition är att ett takbyte ska vara enkelt att beställa. Vi börjar alltid med ett hembesök för att få den information av dig vi behöver för att sedan kunna ta fram en komplett kostnadsfri offert som blir unikt framtagen för ditt hus.

Se våra tidigare projekt

Vi är proffs på takläggning och takrenovering. När du anlitar oss kan du vara säker på att ditt nya tak monteras rätt och säkert. Snyggt blir det också! Vi bygger tak som har extremt lång livslängd. Därför är det viktigt med rätt kvalitet.

Takläggare i Nyköping som utför kompletta takläggningar med takpannor

Utnyttja ROT-avdrag och minska vår arbetskostnad med 30 procent.

Du måste äga huset där taket ligger, men det spelar ingen roll om det är ditt primära bostadshus eller en sommarstuga/fritidshus. Så länge du står som ägare av huset, helt eller delvis, så får du använda ROT när du tar in hantverkare som utför jobb på taket.

ROT-avdrag för tak uppgår till 30% av det du betalar för arbetet, alltså gäller inte avdraget inköp av material. Om det kostar dig totalt 50 000 kronor för en takrenovering (i pris för själva arbetet) så får du alltså dra av 15 000 kr (vilket görs direkt på fakturan) och således betalar du bara 35 000 kr.

Vi samarbetar med ledande leverantörer

Benders
Monier
Woody
K-Rauta
Bevego
Lindab