Takläggare med 20 års kunskap i Mariefred

Vi är en erfaren och pålitlig takläggare i Mariefred som erbjuder högkvalitativa takläggningar för företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Vårt erfarna team är utbildade och arbetar noggrant för att säkerställa att takarbetet utförs på ett professionellt sätt med högsta standard.

Vi erbjuder en kostnadsfri taköversyn, detaljerad offert och en 10-årig garanti på komplett takläggning, tillsammans med en 30-årig materialgaranti. Kontakta oss för mer information eller en kostnadsberäkning.

Fält markerade med * är obligatoriska.
Nuvarande takskick (Max. 5 bilder, Max 5MB per bild) (.jpg,.jpeg,.png,.pdf,.bmp)

Våra takläggare vet hur man lägger riktigt bra tak i Mariefred

I Mariefred är vår takläggningsexpertis svårslagen. Våra takläggare är väl förtrogna med konsten att lägga tak av högsta kvalitet. Vi förstår att takproblem kan dyka upp oväntat, och vi är här för att hjälpa dig när du behöver det som mest. Med snabb och pålitlig service till rimliga priser garanterar vi att ditt tak är i bästa möjliga skick.

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet som takläggare

Med lång erfarenhet och stolthet i yrket, är våra takläggare experter på sitt område. Oavsett om det gäller ett privat hem eller en kommersiell fastighet, hanterar vi takbyten med precision och noggrannhet. Vi förstår vikten av ett tätt och hållbart tak som kan stå emot väder och vind. Med vårt team kan du vara säker på att ditt tak är byggt för att hålla.

Takproblem? Vänd dig till oss för snabb och pålitlig service.

Prata med vår takexpert.

Ring på 070-777 83 63

Ett urval takläggningar som vi utfört

Läs vad våra kunder tycker

Boka hembesök för en kostnadsfri takinspektion och detaljerad offert.

Följ vårt dagliga takäventyr

Mariefred – en idyllisk stad med rik naturupplevelse.

Mariefred är en charmig stad belägen vid Mälarens strand, där historia och natur möts på ett vackert sätt. Staden har sina rötter från 1600-talet och bjuder på en nostalgisk atmosfär med sina välbevarade trähus och kullerstensgator. En av stadens främsta sevärdheter är Gripsholms slott, en imponerande byggnad från Gustav Vasas tid, som lockar besökare från när och fjärran med sina praktfulla salar och vackra trädgårdar.

För naturälskare erbjuder Mariefred en rad underbara utflyktsmål. Området kring staden är känt för sina vackra promenadstråk längs Mälarens strand och genom grönskande skogar. På sommaren är en båttur på Mälaren ett populärt sätt att uppleva den omgivande naturen och de pittoreska öarna i närheten. Besökare kan också njuta av fiske, paddling och andra utomhusaktiviteter i den natursköna miljön.

Historiska pärlor finner du i Mariefred.

Mariefred är en charmig stad belägen i Södermanlands län, Sverige. Stadens område sträcker sig över cirka 687 kvadratkilometer, cirka 3 800 invånare.

Mariefred inkluderar inte bara stadskärnan utan även flera andra mindre samhällen, var och en med sin egen unika karaktär. Bland dessa finns exempelvis Strängnäs, en historisk stad med anor från medeltiden, och Stallarholmen, en vacker by belägen vid Mälaren.

Staden Mariefred är aktiv i att erbjuda olika kommunala tjänster till sina invånare, inklusive förskola, skola och äldreomsorg. Kommunen har också fokus på socialt arbete och hållbarhetsprojekt. Genom att driva en ambitiös miljö- och hållbarhetsagenda strävar Mariefred mot att vara en förebild för hållbar utveckling i regionen.