Vi har lång erfarenhet av takrenovering

Hägglund Tak är inte bara ett namn utan här har du en takfirma som värnar om sin yrkesstolthet och skicklighet inom hantverkarområdet och takläggning, med över 20 års erfarenhet kan vi utföra allt vad tak innebär. Vi strävar alltid efter att leverera ett så säkert och tätt tak som möjligt under alla förutsättningar med en trygg garanti på 10 år. Vi ger dig kostnadsfri offert med fast pris – men först efter en noggrann taköversyn.

Boka hembesök snabbt, enkelt och självklart gratis!

Vi erbjuder dig kvalitet

Vi lägger tak hos villaägare samt bostadsrättsföreningar

När man ska renovera eller byta ut taket på en byggnad behöver man besluta sig om vilken typ av tak man ska ha. Olika takpannor har lite olika egenskaper, fördelar och nackdelar, och valet av takmaterial är en fråga om både tycke och smak samt säkerhet och vad som är praktiskt. Ibland kanske man dessutom behöver göra om delar eller hela takkonstruktionen då det finns mer optimala utföranden. Vi ger rådgivning och hjälper dig ta rätt beslut.

Takläggare Södertälje som utför takrenoveringar året om

Funderar du på att lägga nytt tak?

Vi utför alla typer av takläggning

Takläggare Stockholm som utför takläggningar året om med garanti

Takläggning

Vi är mycket erfarna inom takläggning och arbetar med betongpannor och lertegel av högsta kvalitet. Vi ger alltid 10 års garanti.

Takläggare som lägger tak i pappmaterial i Stockholm

Papptak

Förr i tiden hittade man bara papptak på hus med platta eller låglutande tak. Men med dagens moderna och hållbara takpapp är det inga problem att lägga det även på sadeltak.

Takläggare som lägger plåttak i Stockholm

Plåttak

Plåttak är i princip underhållsfria. Förr eller senare kan de behöva målas om, men i övrigt är de skapade för att hålla i ur och skur och utan att du ska behöva oroa dig för om taket håller tätt.

Takläggare som beställer takmaterial från Benders

Taksäkerhet

Att välja rätt produkter för taksäkerhet är viktigt både för den som ska gå upp på taket och för den som befinner sig under. Vid inledande möte berättar vi mer om alla alternativ och vad som skulle passa ert hus.

Takläggare som utför plåtdetaljer på kompletta takläggningar i Stockholm

Plåtdetaljer

Vi tar självklart hand om alla plåtdetaljer såsom skorsten, fotplåt, ränndal, nockplåt, fönsterbleck och takavvattningssystem.

Takläggare som utför takservice året om i Stockholm

Takservice

Ditt tak utsätts ständigt för stora påfrestningar som tär och sliter och risken för läckage ökar för varje år. Hos oss kan du beställa löpande takservice, för att hålla ditt tak i så bra skick som möjligt.

Många goda skäl att välja Hägglund Tak

Våra kunder är mycket nöjda, läs mer vad dom tycker

Takläggning är en bra investering

Det är en riktigt bra investering att hålla taket i gott skick. Ett tätt tak är helt enkelt en satsning som lönar sig i långa loppet. Med ett nytt eller renoverat tak av kvalitet undviker du fukt- och mögelskador, reducerar eventuella hälsorisker och sparar med största säkerhet in på framtida utgifter, som nya reparationer och mögelsanering. Våra erfarna takläggare kan redan från början avgöra vilka åtgärder som behövs för just ditt tak.

Vi samarbetar med ledande leverantörer

Benders
Monier
Woody
K-Rauta
Bevego
Lindab