Entreprenad är ett löfte om att utföra ett arbete till ett i förväg fast pris inom en viss tid!

Vi lägger tak i alla material

En säker investering!

Vi erbjuder er

benders-takpanna-nykoping

Tak

Vi är mycket erfarna inom takläggning och arbetar enbart med betongpannor och lertegel av högsta kvalitet. Vi ger alltid 10 års garanti.

taksakerhet-nykoping

Taksäkerhet

Att välja rätt produkter för taksäkerhet är viktigt både för den som ska gå upp på taket och för den som befinner sig under. Taksäkerhet är taksteg, glidskydd, takstege, nock och takfotsräcke, gångbrygga och snörrasskydd och vi har detta för alla typer av tak. Vid inledande möte berättar vi mer om alla alternativ och vad som skulle passa ert hus.

takpapp-nykoping

Papptak

Papptak är ett tacksamt material att arbeta med eftersom det väger mindre och är avsevärt mindre skrymmande än exempelvis pannor. En annan fördel med papptak är att materialet är förhållandevis billigt, men det finns också takpapp av olika tjocklek och kvalitet. Det är också viktigt att skilja på underlagspapp och takpapp när man tittar på priset. Både underlagspapp och takpapp, eller ytpapp, behövs för ett komplett tak.

platdetaljer-tak-nykoping

Plåtdetaljer

Anlitar du oss för att lägga ett nytt tak eller renovera ditt gamla tak tar vi självklart hand om alla plåtdetaljer såsom skorsten, vindskivor, fotplåt, ränndal, nockplåt, fönsterbleck och takavvattningssystem (Hängrännor/stuprör med tillbehör).

fasadmalning-tak-vindskivor

Fasadmålning

Att träfasaden på ditt hus blir skadat förr eller senare är oundvikligt – väta och fukt är en naturlig baneman för fasaden som tränger igenom klimatskalet (fönster, dörrar och yttertak). Lägger du nytt tak eller renoverar ditt gamla med oss så hjälper vi dig med ommålning.

takplatsmalning-nykoping

Takplåtsmålning

Genom att måla sitt plåttak i tid förhindrar man att korrosion uppstår. En väl utförd takplåtsmålning gör ditt tak både hållbart och vackert att se på.

Vi erbjuder ett flertal bygg- och hantverkstjänster.

Nybyggnation, renovering, ombyggnad. Med över 20 års erfarenhet kan våra duktiga hantverkare kan utföra de flesta projekt.

Boka kostnadsfritt hembesök

SÄKRA TAK

Betong eller lertegel?

TEGELPANNOR

+ Åldras med värdighet
+ Finns som en-kupigt, två-kupigt och platt
+ Finns i falsat utförande
+ Finns i flera färger och ytor
- Kostar mer

BETONGPANNOR

+ Lägre pris
+ Finns som en-kupigt, två-kupigt och platt
+ Finns i flera färger och ytor
+ Stabila och täta

40 ÅR VATTENTÄT GARANTI

Vi vet vad ditt tak behöver.

När man ska renovera eller byta ut taket på en byggnad behöver man besluta sig om vilken typ av tak man ska ha. Olika takpannor har lite olika egenskaper, fördelar och nackdelar, och valet av takmaterial är en fråga om både tycke och smak samt säkerhet och vad som är praktiskt. Ibland kanske man dessutom behöver göra om delar eller hela takkonstruktionen då det finns mer optimala utföranden. Vi ger rådgivning och hjälper dig ta rätt beslut.

taklaggning-nykoping-takpannor
kvalitet-takpanna-nykoping
benders-takpanna-nykoping
takpanna-nykoping
lertegel-taklaggning
lertegel-nykoping

Samarbetspartner

benders-logo
k-rauta-hagglundtak
monier-logo
bevego-hagglunk
woody-logo
Lindab

Är det dags för ett
Takbyte?