Takläggning Stockholm

Hägglund Tak är inte bara ett namn utan här har du en takfirma som är kunnig och har över 20 års erfarenhet och kan utföra allt vad tak innebär. Vi strävar alltid efter att leverera ett så säkert tak som möjligt under alla förutsättningar med en trygg garanti.

  • Kostnadsfri taköversyn
  • Detaljerad offert
  • Förstklassig service
  • Hög kvalité på takmaterial
  • Ansvarsförsäkrade
  • 10 års garanti
  • 30 års materialgaranti
  • 100% Nöjd kund garanti

Vi erbjuder dig kvalitet

Vi lägger nya tak i Stockholm med alla takmaterial

När man ska renovera eller byta ut taket på en byggnad behöver man besluta sig om vilken typ av tak man ska ha. Olika takpannor har lite olika egenskaper, fördelar och nackdelar, och valet av takmaterial är en fråga om både tycke och smak samt säkerhet och vad som är praktiskt. Ibland kanske man dessutom behöver göra om delar eller hela takkonstruktionen då det finns mer optimala utföranden. Vi ger rådgivning och hjälper dig ta rätt beslut.

taklaggare (1)

Vi ger 10 års garanti

Alla takläggningar blir korrekt utförda från grunden, vi har inte råd att slarva.

Hög kvalitet

Vi använder oss utav kvalitativt takmaterial ifrån ledande leverantörer på den svenska marknaden.

Betala när du är nöjd

Vi tar aldrig betalt förs takarbetet är slutfört och du som kund är 100% nöjd.

Taktjänster vi erbjuder dig

Högsta kvalitet på material och hantverk

Takläggning

Vi är mycket erfarna inom takläggning och arbetar med betongpannor och lertegel av högsta kvalitet. Vi ger alltid 10 års garanti.

Papptak

Förr i tiden hittade man bara papptak på hus med platta eller låglutande tak. Men med dagens moderna och hållbara takpapp är det inga problem att lägga det även på sadeltak.

Plåttak

Plåttak är i princip underhållsfria. Förr eller senare kan de behöva målas om, men i övrigt är de skapade för att hålla i ur och skur och utan att du ska behöva oroa dig för om taket håller tätt.

Taksäkerhet

Att välja rätt produkter för taksäkerhet är viktigt både för den som ska gå upp på taket och för den som befinner sig under. Vid inledande möte berättar vi mer om alla alternativ och vad som skulle passa ert hus.

platdetaljer-tak

Plåtdetaljer

Vi tar självklart hand om alla plåtdetaljer såsom skorsten, fotplåt, ränndal, nockplåt, fönsterbleck och takavvattningssystem.

takservice

Takservice

Ditt tak utsätts ständigt för stora påfrestningar som tär och sliter och risken för läckage ökar för varje år. Hos oss kan du beställa löpande takservice, för att hålla ditt tak i så bra skick som möjligt.

Att byta tak är en bra investering
Det är en riktigt bra investering att hålla taket i gott skick. Ett tätt tak är helt enkelt en satsning som lönar sig i långa loppet. Med ett nytt eller renoverat tak av kvalitet undviker du fukt- och mögelskador, reducerar eventuella hälsorisker och sparar med största säkerhet in på framtida utgifter, som nya reparationer och mögelsanering. Våra erfarna takläggare kan redan från början avgöra vilka åtgärder som behövs för just ditt tak.

Senaste referenser

Vi har lång erfarenhet inom bygg- och takläggningsbranschen.
Nedan ser du ett urval tidigare utförda projekt.

taklaggning (1)

Takläggning i Skilleby

Vi fick i uppdrag att byta ut ett tak till Stiftelsen Skillebyholm i Skilleby som ligger i Järnakommun.